Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az Őrzők

2015/02/19. - írta: Marco Leaves

Órák óta bolyongunk, de semmilyen nyomot nem találtunk még. Így elindulunk a házunk mellett álló terepjáróhoz. Úgy döntünk, egyetlen jó megoldás van, lelépni a szigetről. Irány a helikopter leszálló. Az ottani CB rádión kérünk segítséget és itt hagyjuk végre ezt a pokoli helyet. Az úton nem sokat beszélünk, mind a ketten az éjszaka történtek hatása alatt vagyunk. Igazából még fel sem fogtuk az egészet. Közeledünk a helikopter leszállóhoz és érzem, ahogy növekszik bennem a feszültség, mintha valami, talán a hatodik érzékem nem akarná, hogy oda menjünk. Kiérünk az erdős útról és előttünk van a helipad. Tele katonákkal… Mintha egy bázis közepére csöppentünk volna. Sátrak állnak több helyen, a leszálló közepén egy nagy csapatszállító helikopter. Amint meglátják a jeep-ünk, mindenki harcállásba rendeződik, nem tudják, hogy ki érkezik és mire számítsanak. Kiszállunk és négy katona azonnal ott terem, a földre tepernek bennünket. Elveszik a fegyverem és gyorscárral megbilincselnek mind a kettőnket. Én folyamatosan üvöltözöm nekik, hogy kik vagyunk és minden rendben. Bevisznek a parancsnoki sátorba. A sátor bejáratánál két hullazsák, alig összehúzva. Ekkor látom meg a sátor bejáratán az ŐRZŐK feliratot. A hullákat nem láttuk, csak egy pár másodpercig. Rettenetes volt. Amint beléptünk az Őrzők sátrába, megláttuk a fiatalokról készült képeket. A srác alsó álla letépve, nem volt nyelve, a hasát felszakították, de a belső szervei hiányoztak. A lány torka kiharapva, és hiányzott mind a két lába deréktól. Nekem hirtelen felkavarodott a gyomrom, viszont Lill lenyűgözve nézte a képeket. Sürgősségi orvos. Sok hasonló sérülést látott már. Hihetetlenül profi volt és feltűnt neki, hogy a sebek szélei tiszta vágások. Mintha szikével vágták volna a nyílásokat. Odasúgta nekem, de nem sikerült elég halkan beszélnie.

Igaza van Mrs. Leaves, tényleg, mintha szikével ejtették volna a sebeket, fordult meg a parancsnok. Magas közel két méter magas tagba szakadt ember. Olyan széles vállakkal, hogy a hátán akár festővásznat is kifeszíthetnénk. Elnézést kérek Önöktől a kellemetlenségekért, de igen szigorú előírásaink vannak. Vágják le a kezükről a bilincseket! Remélem minden rendben Önökkel és gondtalanul telt az itt tartózkodásuk.

Gondtalanul?! Csattanok fel, tegnap éjszaka majdnem meghaltam, valamiféle szörny támadt a feleségemre és úgy ébredtem, mint akinek kimosták az agyát és közben addig ütötték a testét, még az mozog!

Óh, szóval Maga emlékszik mindenre? Kérdezi a parancsnok. Nos így más a helyzet, hadd mutatkozzam be Mr. Leaves. Kelvin Mcrhodes parancsnok. Örülök, hogy megismerhetem.

Marco, Marco Leaves, de úgy érzem ezt már úgy is tudja. Hihetetlenül erős marka van Mc Rhodesnak mintha satuba fognák a kezem. Kérem, magyarázza el, hogy mi történik itt. Liliann csak figyel és várva a fejleményeket mellém lép.

Kérem, bocsássa meg faragatlanságom, Kelvin Mcrhodes, Mrs. Leaves. Nagyon örülök, hogy megismerhetem.

Liliann Leaves, részemről az öröm Parancsnok. Nos, válaszolna a férjem kérdésére? Mi a fene folyik itt? Kik maguk? Mi volt az a dolog éjjel?

Lill könnyei csak úgy záporoznak, most éri el a sokk, próbálom nyugtatgatni és simogatom, csókolgatom. A parancsnokra meredek és megkérdezem még egyszer. Mr. Mcrhodes mi a franc történt az éjjel?

Nos Mr. Leaves ez így elég nehéz. Kevés időnk van és rengeteg mindenről tudnia kéne.

Kérem, Parancsnok, a lényeget.

Rendben, mi vagyunk az Őrzők. A világ legkeményebb nehézfiúi, mindenhonnan a földről. A feladatunk megfékezni a démoni megszállókat. Eltüntetni a nyomaikat és elszállítani a szemetet.

Milyen szemetet?

Amit ezek a dögök hátrahagynak, hullákat, romokat, a démoni hullákat és kitörölni mindenki emlékeit, aki csak érintkezett velük.

Hogy, hogy én emlékszem mindenre?

Nos, Mr. Leaves…

Kérem, szólítson Marconak.

Rendben Marco, ez egy nagyon jó kérdés. Eddig még nem történt ilyen, akinek a memóriáját töröltük, még csak másodpercekre sem emlékezett a történtekből. Nemhogy mindenre. Tényleg, mire emlékszik? A démonra? A sérülésére? Vagy mire?

Mindenre emlékszem, ahogy megjelent az a valami, ahogy megtámadott minket, és ahogy kiharapott belőlem egy jókora darabot. Ennek most semmi nyoma.

Tudja Marco, nem olyan egyszerű a dolgunk. A legtöbb mocsok csak játszik velünk. A múltkor egy disznófarmról kaptunk híreket. Egy hangfelvételt rögzítettek, amin egy D bejelenti, hogy egy disznó testét öltötte magára. Az egész farmot le kellett mészárolnunk, mire megtaláltuk. A fogai árulták el. Nem voltak fogai... Csáprágói voltak. A nyála pedig véralvadás serkentő és regeneráló hatású. Így menekült meg Maga is az éjjel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcoleavesworks.blog.hu/api/trackback/id/tr377190297
süti beállítások módosítása