Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jó reggelt!

2017/03/06. - írta: Marco Leaves

Ébren vagy.

Végre, teljesen ébren.

A helység korom sötét és semmit sem látni.

Előnyödre válik, hogy eddig aludtál, hiszen így szemeidnek nem kell megszokniuk a mindent rejtve tartó sötétet. Egy apró, szúró fájadlomra leszel figyelmes a jobb talpadon, ez az érzés végig terjed az egész lábfejedre, lábaszáradra, combodra, majd végül mintha az egész tested millió, apró tű fedné. Mindened fáj, mozdulni sem akarsz, nehogy még egy testrészed tudatára ébredjen és további tűcskék kínzását kelljen elviselned. A valód minden egyes milimétere zsibog, szinte azt is érzed, hogy lelked van. Sosem voltál még ennyire tudatában annak, hogy létezel. A fájdalom csillapodni kezd és végre megmozdítod a jobb kezed, minek hatására az összes izmod megfeszül és azonnal elernyed. Az agyad egyessével fedezi fel, hogy mivel áll szemben. Bele telik egy pár perc, mire az egész tested uralmad alá tudod vonni. A sötétséget egy villogó kék fény töri meg fekhelyed alatt.
Minden egyes villanásnál egy picit többet tudsz megfigyelni a környezetedből. Felülsz és lassan lábra állsz, az előtted lévő falnak támaszkodva szoktatod magad vissza az egyensúlyozáshoz. Puha, a körvonalaidra illeszkedő szintetikus hab ágyból keltél ki és alatta még mindig villog az a hideg kék fény. Letérdelsz és felé nyúlsz, megragadod a kis eszközt, ami egy PDA, ahogy magad felé fordítod a villogó fény szinte kisüti a szemeid, melyek még mindig a sötétséget létesítenék előnyben. Hunyorogva végig tapogatod a készüléket és az ujjad egy pici gombot talál. Magadtól elfordítva a kijelzőt megnyomod a gombot és az egész szobát fényárba borítja a hordozható assisztens fénye.Lassan megfordítod és elolvasod, mi van a kijelzőjén.

"Retina szkenn aktiválás"

Alatta egy zöldesen villogó gomb az érintő képernyőn, melyen az áll, aktivál. Megérinted és megjelenik egy kis ablak, melyben meglátod saját arcod.

"Kérem helyezze az eszköz kameráját közel a szeméhez"

Gőzöd sincs, pontosan hol a kamera, így a képernyőn látható tükörképed alapján mozgatod a szemed elé. Arra számítasz, hogy most fogsz megvakulni. A filmekből emlékszel retina szkennre, és, hogy, a vakító villanás vagy fénnyaláb pillanatokon belül megjelenik. Ez elmarad, a gép pittyen egyet és azt írja beléptetés folyamatban.

"Azonosítás sikeres! Üdvözlöm 483! Kérem, kövesse a folyosó padlóján látható narancssárga csíkot."

Ebben a pillanatban lágy fény kapcsolódik a helységben, és életre kel az egész szoba. Lassan feltápászkodsz és észreveszed, hogy egy kis, ovális alakú ablak nyílt az egyik falon. Oda lépsz és elámulsz az űr gyönyörű látványától. Bolygókat látsz mindenhol, ismeretlen bolygókat, a Föld, Mars, de még csak a Plútó sincs sehol. Ezek szerint sikeres volt az utazás. Megérkeztetek. Már stabilan és tempósan jársz, ismét uralod a tested, így egy szempillantás alatt a szekrényed előtt állsz. Kinyitod és kiveszed a szürke-kék zubbonyod. Mellkasára hímzett felvarrón ez áll 483 - Skyesk, alatta egy másikon pedig, hogy felcser.

Felöltözöl, a PDA-d a zubbony oldalán található kis táskába ereszted és oda lépsz az ajtóhoz. Egy kis kijelző piros zárva feliratot mutat. Végigkutatod a zsebeid és meg is találod az "órát", ami az egész hajó kulcsa a számodra. Felteszed a csuklódra és azonnal szúró fájdalom kényszerít térdre. Két kézzel támaszkodsz és az óra alól lassan vér szivárog a kézfejedre. A kulcsod hozzád csatlakozott és beazonosított, ebben a minutumban a táskádban lapuló PDA csipogni kezd. Előveszed és már látod is, hogy mi történik, a két elekronika kapcsolódott, a PDA-n megjelenik a vércsoportod, egészségi állapotod, vérnyomásod, és egy sor más adat.

"Adatok szinkronizálva." Jelenik meg a képernyőn. Talpra állsz és megtörlöd a szekrényeden lógó törölközőbe a kezed. Az órát az ajtót záró kijelzőhöz emeled és az villan egyet. Az eddigi piros fény kialszik és apró nyikorgással nyitott állapotba csusszan előtted a szobád ajtaja. Kilépsz a folyosóra, ahol éles lámpák kapcsolódnak fel egymás után mély kattanással, végül egy élénk narancssárga fény gyullad a padlón, hosszú csíkban és a folyosó végén jobbra fordul.

A PDA-ra nézel ahol még mindig a narancssárga csík követésére bíztató felirat áll.

Így hát elindulsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcoleavesworks.blog.hu/api/trackback/id/tr2112317211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása